Phone (+45) 31 640 550 mail@prestonrentals.dk

Velkommen som kunde hos Preston Rentals

Jeg har 22 års baggrund i entreprenør og materieludlejningsbranchen. Årene har givet mig en stor indsigt i adskillige projekter – store som små. Jeg har altid syntes det så besværligt, langsommeligt og til tider farligt ud, når materialer og maskiner skulle ind i etagebyggerierne. På en rejse så jeg et udtræksbart SuperDeck og fra da af vidste jeg, at det måtte til Europa.

Vi arbejder med materiel udlejning, innovative løsninger og er specialist i udlejning af optimer bart udstyr – som sparer dig for dyrebar tid og penge på dit projekt.

Det er derfor med stor stolthed at vi med mere end 40 års erfaring i Australien, New Zealand og USA, har hjembragt det verdenspatenterede SuperDeck til Europa. Specialist viden, kompetencer og god service har gennem alle årene givet vores koncern et velfortjent og et godt ry i flere brancheområder- bla.  industrien og entreprenør.

Arbejdsomhed, flid og dedikation fra medarbejdere i Australien, USA og Danmark sikre dig en nøglefærdig sikker løsning, som giver dig et godt fundament for at levere til tiden, og dermed sikre en god indtjening på dit projekt.

Martin Bo Bojesen
Administrende Direktør

Mail: mbb@prestonrentals.dk
Tlf. +45 31 640 550

Top Klasse Service

Vi hjælper dig fra start med dit projekt og kan foretage installation af vores SuperDeck – ladestationer. Vi kan sammen med vores ingeniør partner anvise dig rådgivning og beregning, som giver dig et perfekt billede af de løsningsmuligheder der er for dig.

En verden af erfaring

Samarbejde med entreprenører og løsning af alle mulige opgaver verden over har givet os indsigt i hvordan man håndtere og levere det perfekte resultat. Interim lukning – Høje facade kanter og sågar Kontrol tårne i lufthavne – vi løser det, vores Super Deck kan bruges alle steder.

Vores målsætning

Vores løbende mål er at levere de bedste produkter og tjenester til vores kunder, samtidig med at de forbliver omkostningseffektive. Vi fortsætter med at bruge den mest effektive nuværende teknologi, samtidig med at vi overholder de strengeste sikkerhedsinitiativer.